Szolgáltatások

Nagyon gyorsak vagyunk

A dokumentum ellenőrzésének átlagos ideje 0,75 perc, ha az átlagos dokumentum 20 oldal, és a plágiumtartalma 10%.

Pontosak vagyunk

Ha egy dolgozat plágiumot tartalmaz, 98%-os garanciát vállalunk arra, hogy megtaláljuk. Az egy dokumentumon belüli összes plágiumeset megtalálásának pontossága 87%. Ez a statisztika a 2019 januárjában elvégzett számítások eredménye

Szigorú biztonsági előírások

Tudjuk, hogy fontos Önnek a dokumentumainak biztonsága. Azt akarja, hogy más plágium-észlelők számára ne legyen megtalálható. Ez volt az első, amire gondoltuk, amikor ezt a plágium-ellenőrzőt létrehoztuk. A személyes adatokat és a szerzői jogokat szigorúan az Európai Unió törvényei szabályozzák.

Széles összehasonlító adatbázis

Plágium-ellenőrzőnk több mint 70 tudományos adatbázist fed le, mint például a Science.gov, a ScienceOpen, a SpringerLink, a Google Scholar, a JSTOR, a ScienceDirect stb. Több mint 3 000 000 000 forrás áll rendelkezésre a dolgozatával való összehasonlításra.

Jó árképzés

Az antiplagiatizmus elleni szoftverek licenceinek értékesítéséből keresünk pénzt. Nincsenek hirdetések, csak kemény munka a plagizmus legyőzése érdekében. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb árakat kínálunk, de minden szolgáltatásunkért fizetni kell. Prémium szolgáltatást nyújtunk. A legjobb teljesítmény érdekében.

Különböző felhasználók számára

Különböző termékeink vannak a hallgatók, az oktatók, az egyetemek és a nem egyetemi felhasználók számára, például vállalatok, bloggerek, hírportálok stb. különböző igényei szerint - testreszabott felhasználói felület és funkciók, amelyek rendelkezésre állnak a testreszabáshoz.